Kunder och partners

Våra kunder är framgångsrika företag som för sitt arbete är helt beroende av att tillgängligheten till affärskritisk data svarar upp till mycket höga krav på funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Effektiva söktjänster med hög kvalitet och relevans är ett oavvisligt krav. För att säkerställa och trygga resursbehov hos våra kunder i större projekt har vi knutit till oss ett antal erfarna partners som verkar inom områden för söktjänster. Partners som under lång tid har byggt upp god kunskap och erfarenhet av söktjänster och som naturligtvis har gedigen kompetens i allt vad som rör Softbool´s produkter och applikationsutveckling. Nedan följer ett urval av våra kunder & partners.

Dun & Bradstreet

Bisnode har blivit en del av Dun & Bradstreet som i närmare 200 år har hjälpt kunder och partners att växa och nå framgång med hjälp av data, analys och datadrivna lösningar. Dun & Bradstreet’s mer än 6 000 medarbetare över hela världen brinner för bolagets unika uppdrag, och styrs av starka värderingar som gör bolaget till en av de största aktörerna inom data för affärsbeslut och analytiska insikter.
https://www.dnb.com/sv-se/


Safe Information Group

Safe Information Group är är en privatägd företagsgrupp och är en av Europas största leverantörer av kreditinformation online. Gruppen har utvecklats snabbt sedan lanseringen i Norge och har idag mer än 55 000 företag anslutna som drar nytta av deras innovativa lösningar för affärs- och kreditinformation online. Minst fem rapporter laddas ner varje sekund!
https://www.safeinformationgroup.com/


Creditsafe

Creditsafe ingår i Safe Information Group och levererar information direkt anpassad för webben eller via kundanpassade integrerade lösningar.
https://www.creditsafe.com/


180.no

Nummeropplysningen 180.no är en online katalogtjänst som innehåller alla företag och privatpersoner i Norge. 180.no är ett dotterbolag ägt av norska Advista AS (AAA-rated) som är verksamma inom sök-och katalogtjänster i 12 europeiska länder. Boolware används för tillgänglighet och snabb åtkomst av information.
https://www.180.no/


UC allabolag

allabolag.se är en välkänd webtjänst med Boolware som sökplattform och som frekvent används för sökningar och presentation av information om företag. UC allabolag ingår i UC-koncernen.
https://www.allabolag.se/


Syna

Syna, som är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag och som grundades redan 1947 använder Boolware för sina sök- och matchningstjänster.
https://www.syna.se/


Bisdata

Bisdata (tidigare Valuation Företagsvärderingar i Sverige AB) grundades 2007. Initialt var inriktningen baserat på värderingar av små och medelstora företag. Därefter har företagets verksamhet breddats till att inkludera tjänster och produkter i hela affärsprocessen riktade till små och medelstora företag. Förutom värderingar tillhandahåller företaget bland annat branschrapporter, konkurrentrapporter, kommunrapporter och analyser. Vi hjälper även till med köp och försäljning av bolag.
https://www.bisdata.se/


Bibliotekstjänst (BTJ)

Bibliotekstjänst (BTJ), är ett svenskt företag som levererar medieprodukter och informationstjänster till främst bibliotek. Företaget består av BTJ Group AB och de två dotterbolagen BTJ Sverige AB och BTJ Finland. och tillsammans har bolagen drygt 300 anställda i Sverige och Finland och omsätter cirka 900 miljoner kronor. De har sitt huvudkontor i Lund. Boolware är den sökmotor som används och betjänar bland annat BTJ:s site för e-handel.
https://www.btj.se/


Marknadsinformation i Sverige

Marknadsinformation i Sverige är en adressleverantör av företagsregister och persondata. Företaget kompletterar kundernas befintliga eller nya adressregister med rätt beslutsfattare, direkttelefonnummer och e-postadresser. Softbool har levererat sökmotorn Boolware samt svarat för applikationer för urvalsprocesser för både företags- samt personinformation.
https://www.marknadsinformation.se/


Valitive

Valitive AB hjälper kunder att förädla sin kundinformation liksom att hitta nya prospekts och målgrupper att bearbeta. Valitive’s ambition är att stärka sina kunders kundrelationer och därmed öka lönsamheten och effektiviteten i kundens sälj- och marknadsorganisation.

Valitive tillhandahåller underhåll av dina befintliga kunddatabaser genom enstaka eller kontinuerliga registervårdstjänster men även prospekturval genom träffsäkra urval och selekteringar.
https://www.valitive.com/


Boka vår kostnadsfria utvärdering!