Kunder och partners

Våra kunder är framgångsrika företag som för sitt arbete är helt beroende av att tillgängligheten till affärskritisk data svarar upp till mycket höga krav på funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Effektiva söktjänster med hög kvalitet och relevans är ett oavvisligt krav. För att säkerställa och trygga resursbehov hos våra kunder i större projekt har vi knutit till oss ett antal erfarna partners som verkar inom områden för söktjänster. Partners som under lång tid har byggt upp god kunskap och erfarenhet av söktjänster och som naturligtvis har gedigen kompetens i allt vad som rör Softbool´s produkter och applikationsutveckling. Nedan följer ett urval av våra kunder & partners.

Bisnode

Bisnode är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd inom affärs-, kredit- och marknadsinformation. Kunderna är företag och organisationer i hela Europa som använder Bisnodes tjänster till att omvandla data till insikter för både dagliga frågor och stora strategiska beslut. Bisnode har mer än 3 000 medarbetare i 19 länder.
http://www.bisnode.com/Sverige/


Soliditet

Soliditet ingår och är en del av Bisnode och erbjuder kredit- och affärsinformation som betalningsförmåga och betalningsvilja hos företag och privatpersoner. I produktsortimentet finns bland annat verktyg, ofta integrerat i kundens system, för att hitta rätt kunder och för att bevaka och analysera existerande kunder.
http://www.soliditet.se/


Businesscheck

Businesscheck ingår och är en del av Bisnode och erbjuder kredit- och affärsinformation. I produktsortimentet finns bland annat verktyg för att låta integrera kredit- och affärsinformation i kundens system.
http://www.businesscheck.se/


Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet ingår och är en del av Bisnode. D&B är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder D&B de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För privatkunder erbjuder D&B, via samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud.
http://www.dnbsweden.se/


Safe Information Group

Safe Information Group är är en privatägd företagsgrupp och är en av Europas största leverantörer av kreditinformation online. Gruppen har utvecklats snabbt sedan lanseringen i Norge och har idag mer än 55 000 företag anslutna som drar nytta av deras innovativa lösningar för affärs- och kreditinformation online. Minst fem rapporter laddas ner varje sekund! Sökverktyget Boolware från Softbool är en strategiskt mycket viktig komponent i de lösningar som levereras och finns med i lösningar som lanserats i samtliga länder där gruppen är verksam (Ex. Sverige, Tyskland, Frankrike, England, Irland, Benelux-länderna, Spanien, USA m.fl.).
http://www.safeinformationgroup.com/


Creditsafe

Creditsafe ingår i Safe Information Group och levererar information direkt anpassad för webben eller via kundanpassade integrerade lösningar.
http://www.creditsafe.com/


Eniro

Boolware används i sms- tjänsten 118118 för att ge svar på nummer till namn- och namn till nummer- förfrågningar som kommer in på sms. I denna tjänst analyserar Boolware texten som kommer in på sms och avgör vad som är vad dvs. förnamn, efternamn, adress, telefonnummer, ort, postnummer etc. och söker därefter fram antingen ett resultat eller avgör att frågan istället skall gå till manuell hantering. Boolware används dessutom även i bakomliggande system för matchning/tvättning av data som skall flyttas mellan olika databaser samt för att uppdatera och tvätta kundregister åt sina kunder.
http://www.eniro.se/


180.no

Nummeropplysningen 180.no är en online katalogtjänst som innehåller alla företag och privatpersoner i Norge. 180.no är ett dotterbolag ägt av norska Advista AS (AAA-rated) som är verksamma inom sök-och katalogtjänster i 12 europeiska länder. Boolware används för tillgänglighet och snabb åtkomst av information.
http://www.180.no/


UC

UC är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar kan UC:s kunder fatta säkra affärsbeslut. Dessutom erbjuds stöd till sälj- och marknadsfunktioner som vill utveckla lönsamma kundrelationer inom såväl konsument- som företagsmarknaden. Softbool har levererat produkter, tjänster och lösningar omfattande såväl sökning, matchning och projektledning.
http://www.uc.se/


UC allabolag

allabolag.se är en välkänd webtjänst med Boolware som sökplattform och som frekvent används för sökningar och presentation av information om företag. UC allabolag ingår i UC-koncernen.
http://www.allabolag.se/


Syna

Syna, som är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag och som grundades redan 1947 använder Boolware för sina sök- och matchningstjänster.
http://www.syna.se/


Valuation företagsvärderingar

Valuation Företagsvärderingar i Sverige AB är helt specialiserat på företagsvärderingar. Företaget startades 2007 och ägs av ett antal partners. Valuation har i nära samarbete med Ekonomie Doktor Tomas Hjelmström från Handelshögskolan i Stockholm, utvecklat en kvalificerad tjänst för företagsvärderingar och konkurrentanalyser. Softbool har levererat sökmotorn Boolware samt svarat för applikationsutvecklingen.
http://www.valuation.se/


Guldbolag.se

Valuation Företagsvärderingar i Sverige AB är även företaget bakom företagssöksajten Guldbolag.se. Valuation värderar företag emedan Guldbolag rankar företag utifrån deras kreditvärdering. Softbool har även här levererat sökmotorn Boolware samt svarat för applikationsutvecklingen.
http://www.guldbolag.se/


Bibliotekstjänst (BTJ)

Bibliotekstjänst (BTJ), är ett svenskt företag som levererar medieprodukter och informationstjänster till främst bibliotek. Företaget består av BTJ Group AB och de två dotterbolagen BTJ Sverige AB och BTJ Finland. och tillsammans har bolagen drygt 300 anställda i Sverige och Finland och omsätter cirka 900 miljoner kronor. De har sitt huvudkontor i Lund. Boolware är den sökmotor som används och betjänar bland annat BTJ:s site för e-handel.
http://www.btj.se/


Marknadsinformation i Sverige

Marknadsinformation i Sverige är en adressleverantör av företagsregister och persondata. Företaget kompletterar kundernas befintliga eller nya adressregister med rätt beslutsfattare, direkttelefonnummer och e-postadresser. Softbool har levererat sökmotorn Boolware samt svarat för applikationer för urvalsprocesser för både företags- samt personinformation.
http://www.marknadsinformation.se/


Itesco

Itesco AB hjälper kunder att förädla sin kundinformation liksom att hitta nya prospekts och målgrupper att bearbeta. Itesco’s ambition är att stärka sina kunders kundrelationer och därmed öka lönsamheten och effektiviteten i kundens sälj- och marknadsorganisation.

Itesco tillhandahåller underhåll av dina befintliga kunddatabaser genom enstaka eller kontinuerliga registervårdstjänster men även prospekturval genom träffsäkra urval och selekteringar.
http://www.itesco.com/