Nyheter

Safe Information Group förlänger existerande avtal.

Safe Information Group förlänger det existerande licensavtalet för sökmotorn Boolware.

2024-01-01


Safe Information Group tecknar nytt avtal

Safe Information Group tecknar ett nytt licensavtal för sökmotorn Boolware.

2023-01-01


Safe Information Group förlänger befintligt avtal.

Safe Information Group förlänger det existerande licensavtalet för sökmotorn Boolware ytterligare.

2022-01-01


Förlängt licensavtal med Safe Information Group.

Safe Information Group förlänger återigen det existerande licensavtalet för sökmotorn Boolware.

2021-01-04


En ny Boolware version har nu lanserats.

Med den nya versionen av Boolware kan du nu, genom några klick i administrationsverktyget, peka ut och indexera valfria webbplatser. Detta uppnås genom automatiskt stöd för att, via Nutch (sökrobot), läsa sidor från en vald webbplats och sedan indexera innehållet på sidorna med Boolware. Du kan också lägga till dina egna intelligenta rutiner, så kallade plugins, till exempel för att söka efter och indexera öppettider som finns i innehållet på sidorna på den aktuella webbplatsen.

2019-12-19


Safe Information Group förlänger avtalet ytterligare.

Safe Information Group förlänger det existerande licensavtalet för sökmotorn Boolware ytterligare.

2019-12-18


En ny Boolware version är nu lanserad.

Nu är det enklare än någonsin att endast peka ut vilken information som skall indexeras och göras sökbar. Efter en intensiv vidareutvecklingsfas av Boolware systemet har nu en ny version lanserats. Denna version stödjer ett automatiserat stöd för textextrahering via Tika, Multicast för att skicka data mellan flera noder i ett kluster på effektivast möjliga sätt, stöd för att använda IPV6/DNS-namn fullt ut i ett kluster m.m.

2019-07-02


Safe Information Group tecknar återigen ett nytt avtal.

Safe Information Group tecknar återigen ett nytt licensavtal för sökmotorn Boolware.

2018-12-31


Ny Boolware version med stöd för kryptering.

En ny Boolware version med stöd för kryptering är nu lanserad.

2018-07-30


Safe Information Group tecknar nytt avtal

Safe Information Group tecknar ett nytt licensavtal för sökmotorn Boolware.

2017-12-19


Ny Teknik skriver om Softbool…

Den svenska branschtidningen Ny Teknik har denna dag publicerat en artikel om Softbool. ”Länk till artikeln”

Ny Teknik är störst i Sverige på nyheter om teknik och har flera mediekanaler: Papperstidningen är Sveriges största inom affärspressen men finns också på webben.
Ny Teknik riktar sig till Sveriges ingenjörer, beslutsfattare och andra teknikintresserade som behöver en snabb och pålitlig nyhetsuppdatering om de senaste tekniknyheterna. Ny Tekniks läsare arbetar i expansiva branscher som IT, telekom, energi, tillverkande industri, konsulting och life science.

2017-04-27


Ytterligare avtal signerat med UC AB

Inom UC används idag Boolware för olika typer av sökbaserade tjänster som datatvätt, registervård och sökning i person och eller företagsdatabaser.

UC har nu, efter en praktisk jämförelse mellan Boolware och Elasticsearch, beslutat att för sökbaserade tjänster primärt använda Boolware. UC utökar därmed användningen av Boolware och har därför signerat ytterligare avtal om licens- och utvecklarstöd med Softbool.

UC är en av sveriges största leverantörer av företags- och kreditinformation. UC levererar rapporter som underlag till mer än 10 miljoner kredit- och kommersiella beslut årligen.

2016-12-02


Avtal signerat med Ratsit AB

Ratsit AB licensierar Boolware från Softbool för användning i sin web-baserade tjänst www.ratsit.se som vänder sig till den som på ett enkelt, överskådligt och prisvärt sätt vill ta del av offentlig information om företag och privatpersoner.

2016-10-28


Avtal signerat med Bisvalue International AB

Bisvalue International AB licensierar Boolware från Softbool för användning i sin web-baserade tjänst Companyfigures.com som är ett verktyg för att analysera företag och marknader och omfattar kring 50 miljoner företag i 9 europeiska länder.

2016-07-15


Avtal signerat med Itesco AB

Itesco AB licensierar Boolware från Softbool för användning i sina web-baserade tjänster.

2015-11-01


allabolag.se nominerad i årets Web Service Award!

Web Service Award har sedan år 2000 låtit landets webbplatsbesökare utse Sveriges bästa webbplatser genom att ranka sajterna utifrån funktion samt design. Sajten allabolag.se, som använder Softbools product Boolware, är en av årets nominerade i kategorin ”Information och Service”. Läs intervjun med Caroline Spets, VD på UC Allabolag AB: ”Årlig undersökning guidar utvecklingen rätt”

2015-01-25


Ny version av hitta.se lanserad!

Nya versionen av hitta.se är nu lanserad!

En av nyheterna är att man skriver in allt man vill söka på i en sökruta istället för två och en annan av nyheterna är den snabbare, mer effektiva och mer relevanta funktionen som ger sökförslag samtidigt som man skriver in det man vill söka på.

En mycket central komponent är den paketerade sökmotorn Boolware från Softbool som innehåller många färdiga funktioner och som på ett effektivt sätt möter upp mot nya marknads- och förändringskrav med mycket korta ledtider för utveckling och implementering som resultat.

2014-09-28


Eniro lanserar Proff på ny sökplattform

Eniro lanserar nu den nya versionen av Proff på en ny sökplattform för alla fyra länderna (SE/NO/DK/PL).

En mycket central komponent är den paketerade sökmotorn Boolware liten Boolware från Softbool som helt ersätter tidigare lösning – Microsoft Fast liten

Genom att använda Boolware, som innehåller många färdiga funktioner, kan Proff nu möta nya marknads- och förändringskrav med mycket korta ledtider för utveckling och implementering. På så sätt säkerställs kundnyttan genom snabba, relevanta och adekvata sökresultat parat med optimal tillgänglighet.

Marcus Lidbeck, Affärsansvarig på Eniro för Proff säger så här om plattformsbytet och den nya sökmotorn från Softbool:

”Genom bytet till Boolware plattformen så kan vi nu ge ännu bättre och relevanta sökresultat till våra Proff användare i kombination med väsentligt kortare ”time to market” för vår produktutveckling”

2014-07-08


hitta.se – utsedd till årets söksajt

hitta.se är utsedd till vinnare av den attraktiva titeln årets bästa söksajt för 2013. Boolware från Softbool är den sökmotor som används på hitta.se´s samtliga plattformar. Sökmotorns flexibilitet och kraftfullhet möjliggör korta ledtider för utveckling och förändringar allteftersom marknaden ställer nya krav samt tillhandahåller optimal prestanda och tillgänglighet.
Läs mer på IDG Internet World

2014-01-31


Godkänd som leverantör till offentlig sektor

Kammarkollegiet har godkänt Softbool som leverantör till den offentliga sektorn. Detta sker genom Softbools samarbetsavtal med Fujitsu som har avtal med Kammarkollegiet benämnt ”Licensförsörjning 2010”.

2013-10-01


Avtal signerat med Solid Publication AS

Solid Business Sverige AB, ett av de ledande media- och sökföretagen på den svenska marknaden och som ingår i Solid Publication AS, licensierar Boolware från Softbool att användas i sin web-baserade tjänst solidinfo.se.

2013-06-29


hitta.se – en uppstickare med fart

hitta.se använder Boolware som sökmotor på alla sina digitala plattformar.
Läs artikeln om hitta.se…

2013-04-24


Boolware används framgångsrikt av hitta.se

hitta.se, en av de största digitala katalogtjänsterna på den svenska marknaden, använder nu Boolware som standardplattform för alla sina digitala söktjänster.

Sedan flera år tillbaka har man använt Boolware för indexering och sök av mobila tjänster samt matchning av data. Nu tas steget fullt ut och man använder Boolware som standardplattform för samtliga digitala söktjänster.
Läs pressrelease på di.se liten

2012-10-22


Safe Information Group utökar samarbetet med Softbool

Safe Information Group använder framgångsrikt sökmotorn Boolware för sina digitala sök- och kreditupplysningstjänster i flertalet länder och utökar nu samarbetet genom att teckna ett globalt licensavtal med Softbool.

2012-08-20


Syna tecknar ytterligare avtal

Syna, grundat 1947, är Sveriges äldsta företag inom kreditupplysning. Genom sina web-baserade tjänster är man en av de större aktörerna på den svenska marknaden. Nu tecknar man ytterligare ett licensavtal och utökar därmed samarbetet med Softbool.

2012-06-26


Avtal signerat med DataDIA

DataDIA, etablerat 1985, är en leverantör av marknadsinformation på den svenska marknaden. Man tillhandahåller affärs- , adress- och konsumentinformation och mycket annat till svenska och skandinaviska företag. Boolware möjliggör kraftfull sökning, intelligent ranking av sökresultat samt smarta urval för marknadsbearbetning.

2012-04-25


Safe Information Group växer och expanderar till fler länder

Safe Information Group växer och etablerar sig i fler och fler länder och uppgraderar till ytterligare en licens på sökmotorn Boolware för att snabbt kunna möta upp den ökade efterfrågan som expansionen ger.

2012-04-01


Avtal signerat med ”Nummeropplysningen” i Norge

180.no är Nummeropplysningen i Norge. Ägare är Norwegian Advista AS som driver sök- och digitala katalogtjänster i 12 europeiska länder. Företaget har cirka 90 anställda och har över 27000 norska annonsörer samt närmare 100.000 registrerade företag i Europa.

2011-01-25