Om oss

Välkommen till Softbool
Vi är produktbolaget som brinner för sök. Vår verksamhet är till 100 % inriktad på utveckling av vår högeffektiva sökmotor byggd på senaste teknologi som ger kunden maximal verksamhets- och affärsnytta. Grunden och basen till vår produktutveckling är den omfattande kunskap och erfarenhet som vi tillägnat oss genom att under mycket lång tid arbetat i olika företag verksamma inom söktjänster. Alltifrån tidiga system som IMDOC till dagens moderna sökprodukter. Vi kan med stolthet och fog säga att vi kan sök. Vår strävan är att alltid leverera produkter som garanterar högsta möjliga funktionalitet, kvalitet och effektivitet parat med prestanda och skalbarhet.

Softbool etablerades 2001 och har i stort sett nästintill från början varit lönsamt och har idag bland den högsta ratingen hos kredit-och analysbolag. Vi har en stor kund- och referensbas med god marknadstäckning inom de områden som vi från början prioriterat: exempelvis digitala katalogtjänster, kredittjänster, bibliotekstjänster med flera. Då våra produkter är generiska passar de i stort sett alla verksamheter och vi breddar oss nu och satsar för fullt på nya marknader och branscher. Vi är även godkänd av kammarkollegiet som leverantör mot den offentliga sektorn

Vi finns i moderna lokaler i Kista där vi gärna tar emot kunder för presentationer och demonstration av produkterna. Vi håller även med fördel kurser och utbildning i våra lokaler eller, naturligtvis, om så önskas på plats hos kunden.

Geografiskt så används våra produkter i Nordeuropa, USA, Afrika och Kina.

Testa och pröva oss gärna. Vi erbjuder kostnadsfritt en utvärderingsperiod om 30 dagar. Har ni behovet så är vi säkra på att ni kommer att bli nöjda.

Klicka här för att ladda ner vårt ”Whitepaper”

Tjänster
Softbool kan själva eller tillsammans med partners bistå med kvalificerade tjänster inom ett flertal områden med fokus på avancerade söktjänster.

Boolware är en paketerad och generisk lösning, vilket innebär att det går snabbt att installera och implementera produkten. Genom väl definierade och öppna gränssnitt, API:er möjliggörs snabb utveckling och tillägg av ny funktionalitet.

Genom partnerskap och samarbete med inom området specialiserade konsultföretag kan Softbool erbjuda mycket kvalificerade och heltäckande tjänster. Alltifrån att själva eller tillsammans med partners ansvara för helheten (från ”ax till limpa”) eller om kunden väljer att upphandla en delmängd utifrån det tjänsteutbud som tillhandahålls.

Exempel på tjänster: förstudie, koncept och design, integration och implementation, projektledning, test, leverans, systemförvaltning och drift.